Lördagsdansen

Kursbeskrivning Bugg

Grundkurs 1 - Grundkursen vänder sig till dig som vill lära dig att dansa bugg från grunden. För kursen krävs inga förkunskaper och vi går vi igenom grundsteg, föra/följa och ett flertal turer med inslag av balans och teknikträning. 

Grundkurs 2 - Här jobbar vi vidare med grundstegen, föra/följa, fasta/fria snurrar och lär oss några fler turer med inslag av balans och teknikträning.

 

Fortsättningskurs 1 - Den här är en kurs för dig som har gått minst en grundkurs tidigare eller har motsvarande kunskaper. Vi jobbar vidare med grunden, repeterar och lägger på fler turer och mer teknik. Här börjar vi även jobba mer med kroppen, balansen, olika musikstilar och att utveckla dig som dansare.

Fortsättningskurs 2 - Den här är en kurs för dig som har gått minst en fortsättningskurs tidigare eller har motsvarande kunskaper och vill utveckla din dans. Vi kommer att utveckla grundtekniken och lära oss nya spännande turer och moves.

Fortsättningskurs 3 - För denna kurs måste du ha gått minst en fortsättningskurs samt vara säker i din teknik med tryck och drag samt föra/följa i högre tempo. Vi fortsätter med att jobba vidare på grunden, föra/följa samt lägger på fler turer och mer teknik för att utveckla dig som dansare.


Socialdanskurs - Kursen kommer att ha ett fokus mot socialdans men kommer även att innehålla en del teknik. Vi kommer att gå igenom sociala regler som finns ute på dansgolvet och saker man ska tänka på. Kursen innehåller en rad turer och formationer som fungerar bra ute i den social dansvärlden.
  
Rabatter
Ungdomar t.o.m. 20 år får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Studenter som har skickat in giltigt studentkort till info@brommasportdansklubb.se får 20 % rabatt på våra grund- och fortsättningskurser i bugg 6/12 ggr.

Anmälningsinformation:
Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan annars kan vi inte skicka ut antagningsbesked till dig. Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om du gör en paranmälan annars matchas förare/följare från kölistan.

Bromma Sportdansklubb har kurser i  BUGG och FOX men erbjuder även korta intensiva specialkurser.
Vi har engagerade och erfarna instruktörer

 
Anmälningsvillkor:
Anmälan till kurserna är bindande när du fått ditt antagningsmejl.

Avanmälan skall göras senast 5 arbetsdagar innan kurstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till info@brommasportdansklubb.se och vara bekräftad av BSDK för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du p.g.a. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning.

Ställer BSDK in någon kurs p.g.a. för få deltagare m.m., så återbetalas kursavgiften till deltagarna. Kursadministratören skickar ut info om detta. Man kan välja att använda de inbetalda pengarna som tillgod för en annan kurs. Detta måste meddelas till kursadministrationen skriftligt via mail. 

Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.