Lördagsdansen

Kursbeskrivning Bugg

Grundkurs 1 - Grundkursen vänder sig till dig som vill lära dig att dansa bugg från grunden. För kursen krävs inga förkunskaper och vi går igenom grundsteg, föra/följa och ett flertal turer med inslag av balans och teknikträning. 
 
Kursen startar 16 september och pågår 6 ggr.

Instruktörer: Tea Onerhed och Tommy Söderlund


Grundkurs 2 - Här jobbar vi vidare med grundstegen, föra/följa, fasta/fria snurrar och lär oss några fler turer med inslag av balans och teknikträning.
 
Kursen startar 28 oktober och pågår 6 ggr

Instruktörer: Tea Onerhed och Tommy Söderlund

 

Fortsättningskurs 1 - Den här är en kurs för dig som har gått minst en grundkurs tidigare eller har motsvarande kunskaper. Vi jobbar vidare med grunden, repeterar och lägger på fler turer och mer teknik. Här börjar vi även jobba mer med kroppen, balansen, olika musikstilar och att utveckla dig som dansare.
 
Kursen startar 16 september och pågår 6 ggr.

Instruktörer: Tea Onerhed och Tommy Söderlund


Fortsättningskurs 2 - Den här är en kurs för dig som har gått minst en fortsättningskurs tidigare eller har motsvarande kunskaper och vill utveckla din dans. Vi kommer att utveckla grundtekniken och lära oss nya spännande turer och moves.
 
Kursen startar 28 oktober och pågår 6 ggr
 
Instruktörer: Tea Onerhed och Tommy Söderlund


Kursbeskrivning Fox
 
Grundkurs – Grundkursen vänder sig till dig som vill lära dig dansa fox från grunden. För kursen krävs
inga förkunskaper och vi går igenom grundsteg, föra/följa samt ett flertal turer.
 
Instruktörer: Tea Onerhed och Stefan Pettersson
 
Kursdatum: 6:e oktober klockaslag: 10:00-14:00

Kursbeskrivning Zouk
 
Lär dig dansa Zouk - en passionerad och harmonisk brasiliansk pardans med rötter från den energifyllda dansen Lambada.
På kursen får ni genom energi och dansglädje lära er grunderna i Zouk. Ni får möjlighet att dansa både individuellt och i par med stöd från båda ledarna. När Zouken utvecklades i Porto Seguro i Brasilien sänktes tempot och flera lockades till dansen. Musik som görs idag är starkt influerad av samma rytm som i Zouk. Gente de Zona och Enrique Iglesias är återkommande artister som spelas på dansgolvet.
Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs. Kursledare är syskonen Rickard och Rebecka, grundare till Zouk Sweden. De vill sprida dansglädje och kunskap kring Zouk. Både Rickard och Rebecka har spenderat många dagar i Brasilien på dansskolan Academia de dança Ramalho's för att studera kärnan i dansen. Sedan år 2012 har de dansat flera rytmer inom latinamerikansk dans. De har undervisat i både nybörjar- och fortsättningskurser i Zouk och även haft workshops i dansen.

Instruktörer: Rickard och Rebecka Seger
 
Kursdatum: 8 september 11-14 – plats meddelas senare

  
Rabatter
Ungdomar t.o.m. 20 år får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Studenter som har skickat in giltigt studentkort till info@brommasportdansklubb.se får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Anmälningsinformation:
Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan annars kan vi inte skicka ut antagningsbesked till dig. Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om du gör en paranmälan annars matchas förare/följare från kölistan.

Bromma Sportdansklubb har kurser i  BUGG och FOX men erbjuder även korta intensiva specialkurser.
Vi har engagerade och erfarna instruktörer

 
Anmälningsvillkor:
Anmälan till kurserna är bindande när du fått ditt antagningsmejl.

Avanmälan skall göras senast 5 arbetsdagar innan kurstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till info@brommasportdansklubb.se och vara bekräftad av BSDK för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du p.g.a. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning.

Ställer BSDK in någon kurs p.g.a. för få deltagare m.m., så återbetalas kursavgiften till deltagarna. Kursadministratören skickar ut info om detta. Man kan välja att använda de inbetalda pengarna som tillgod för en annan kurs. Detta måste meddelas till kursadministrationen skriftligt via mail. 

Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.