Lördagsdansen

Kursbeskrivningar

Bugg Grundkurs 1
Här jobbar vi vidare med grundstegen, föra/följa, fasta/fria snurrar och lär oss några fler turer med inslag av balans och teknikträning.


Fortsättningskurs 1
Den här är en kurs för dig som har gått minst en fortsättningskurs tidigare eller har motsvarande kunskaper och vill utveckla din dans. Vi kommer att utveckla grundtekniken och lära oss nya spännande turer och moves. Medlemsskap krävs.

Dubbelbugg
Social dubbelbugg för vana dansare.
På denna kurs kommer vi fortsätta utveckla våra dubbelbuggsturer samt lägga in lite styling för följare. För denna kurs måste du ha gått en dubbelbuggskurs tidigare eller vara en van buggare.

  


Vi satsar på fler kortkurser då vi har haft lokalstrul en längre tid av skilda orsaker. Vi ber om förståelse och vi jobbar på att det ska ha löst sig till i höst. Hang on. 

 
Rabatter
Ungdomar t.o.m. 20 år får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Studenter som har skickat in giltigt studentkort till info@brommasportdansklubb.se får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Anmälningsinformation:
Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan annars kan vi inte skicka ut antagningsbesked till dig. Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om du gör en paranmälan annars matchas förare/följare från kölistan.

Bromma Sportdansklubb har kurser i  BUGG och FOX men erbjuder även korta intensiva specialkurser.
Vi har engagerade och erfarna instruktörer

 
Anmälningsvillkor:
Anmälan till kurserna är bindande när du fått ditt antagningsmejl.

Avanmälan skall göras senast 5 arbetsdagar innan kurstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till info@brommasportdansklubb.se och vara bekräftad av BSDK för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du p.g.a. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning.

Ställer BSDK in någon kurs p.g.a. för få deltagare m.m., så återbetalas kursavgiften till deltagarna. Kursadministratören skickar ut info om detta. Man kan välja att använda de inbetalda pengarna som tillgod för en annan kurs. Detta måste meddelas till kursadministrationen skriftligt via mail. 

Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.