Lördagsdansen

Kursbeskrivningar

Grundkurs Bugg
För dig som vill lära dig Bugggrunderna. Friska upp kunskaperna och öva in förning/följningstekniken på nytt. Tryck och drag. Vi går genom grundstegen, grundläggande figurer och snurr. En fantastisk och väldigt rolig motionsmöjlighet. Inga förkunskaper behövs här. Varmt välkommen med din ansökan. 


Fortsättningskurs Bugg
Den här är en kurs för dig som har gått en grundkurs tidigare eller har motsvarande kunskaper och vill utveckla din dans. Vi kommer att utveckla grundtekniken och lära oss nya spännande turer och moves. 
På denna nivå behöver du vara medlem. Se ovan.

Socialdanskurs/turkurs
Denna kurs är till för dig som är på väg ut i dansvimlet och vill sätta turerna och lära dig några fler. 
Vi byter partner för att du ska bli mer van vid att dansa med fler än din danspartner. Mycket effektivt och roligt. 

Dubbelbugg
Social dubbelbugg för vana dansare.
På denna kurs kommer vi fortsätta utveckla våra dubbelbuggsturer samt lägga in lite styling för följare. För denna kurs måste du ha gått en dubbelbuggskurs tidigare eller vara en van buggare.

  
_____________________________________________________________________________________________________

Rabatter

Ungdomar t.o.m. 20 år får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Studenter som har skickat in giltigt studentkort till info@brommasportdansklubb.se får 20 % rabatt på alla våra kurser.

Anmälningsinformation
Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan annars kan vi inte skicka ut antagningsbesked till dig. Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om du gör en paranmälan annars matchas förare/följare från kölistan.

Anmälningsvillkor
Anmälan till kurserna är bindande när du fått ditt antagningsmejl.

Avanmälan skall göras senast 5 arbetsdagar innan kurstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till info@brommasportdansklubb.se och vara bekräftad av BSDK för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du p.g.a. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning.

Ställer BSDK in någon kurs p.g.a. för få deltagare eller dylikt så återbetalas kursavgiften till deltagarna. Kursadministratören skickar ut info om detta. Man kan välja att använda de inbetalda pengarna som tillgod för en annan kurs. Detta måste meddelas till kursadministrationen skriftligt via mail. 

Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.