Bromma Sportdansklubb  Juni 2021

Hej på er. Jag hoppas att ni mår bra i dessa galna tider? Vi saknar nog alla både att ses och att få dansa samt våra kurser. Nu börjar det gå mot ljusare tider i alla fall vad gäller en nalkande vår. 
Skriv gärna i gästboken om ni vill dela med er av vad ni gör när vi inte kan ses? Blir det någon dans hemma? 

Tiden kan tyckas stå still men tiden går och jag lovade att uppdatera sidan. 
Vi väntar på klartecken att få komma igång. Det mesta är förberett inför kommanade årsmöte så det är bara att vänta. 
 
Jag har gått ut på facebook för att slå ett slag för medlemsavgiften till klubben/dansen samt din röst på årsmötet. 
Medlemsavgiften är reducerad till 300kr. Vi hoppas att du vill fortsätta att vara medlem även 2021 så att vår fina förening kan erbjuda dans och fika och annat kul. Vi hoppas att vi kan utvecklas och få nya tillskott så berätta gärna hur roligt vi har när vi ses. 

Vi har pg nr: 55650-6. Medlemsavgift för 2021 samt ditt namn. Du får givetvis ett kvitto automatiskt. 

Så fort vi hör något så kommer det även ett medlemsbrev. Är det något ni vill framföra så finns vi på info@brommasportdansklubb.se. 

Nåväl fina ni. Ta nu hand om er. Vi kör igång sakta sen. Kanske vi får hitta på utomhusdanser eller ses på en picnic. Jag låter detta stå då det är aktuellt fortfarande. Har lagt ut en uppdatering om vad som gäller nu på vår facbooksida. 
Varm kram till er alla.

Ulrica/ordförande. 

                                                     

 

Rabatt på kurser

Ungdomar upp t.o.m. 20 år får
20 % rabatt på alla våra kurser.

Studenter som har skickat in giltigt studentkort till info@brommasportdansklubb.se får 20 % rabatt på våra grund- och fortsättningskurser i bugg.

 

Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter i samband med anmälan eftersom vi annars inte kan skicka ut antagningsbesked till dig. Speciellt ditt specifika referensnr. 

 
Det är också viktigt att du fyller i alla uppgifterna på din danspartner om ni vill göra en paranmälan, annars matchar vi förare/följare från kölistan.
 

Medlemsrabatter

Dance & Gymshop

Som medlem i Bromma Sportdansklubb får du 10% rabatt på dansskor. Butiken ligger på Gamla Brogatan 34 i Stockholm. Mer information hittar du på deras hemsida: www.dansbutiken.com

Skohörnan

Som medlem i Brommasportdansklubb har du 10% rabatt på dansskor. Butiken ligger inte i Stockholm men du kommer åt deras utbud via deras webshop.
Mer information hittar du på deras hemsida: www.skohornan.com

Ideell förening

Bromma Sportdansklubb, BSDK, är en ideell förening för dig som vill dansa bugg och fox. Ibland så ordnas det även andra danser såsom dubbelbugg m.m. Klubben startade 1994 och är medlem i Svenska Danssportförbundet. 

Vi håller till i Tegelhögen i Vällingby C och har även verksamhet i Trappan som ligger alldeles i närheten (ovanför SF-biografen och granne med bibilioteket).


Som medlem i BSDK får du bl.a tillgång till socialdansen på lördagar, rabatt på dansskor, billigare priser i shopen m.m.

VÅR VERKSAMHET

                           - Att dansa är att leva

Varje lördag är det socialdans på Tegelhögen (ovanför SF-biografen) i Vällingby Centrum. 


Vi dansar till varierande bugg/foxtempo där medlemmar från fest- och motionskommittén ansvarar för öppning/stängning, musik samt café. Prova på är gratis. 

Socialdansen kör varje vecka under terminerna med uppehåll för vissa helgdagar. Se fliken Socialdans för exakta datum. 

Välkommen!

Ordförande skickar en hälsning:
 

                                                        Vem vill ses på en picnic?

Hemsidan uppdaterad: 2021-06-16

Webbansvarig: (Ulrica Broman)